Bruiden

Op de mooiste dag van je leven wil je er natuurlijk stralend en verzorgd uitzien. Nou,dan ben je bij mij aan het juiste adres!!

We beginnen natuurlijk met een proefmake-up,om samen te bekijken welke make-up het beste bij jouw en je jurk past,.zodat je van te voren precies weet hoe je er op je trouwdag eruit zult zien.

Visagie op maat dus!

Op je trouwdag kom ik bij je thuis en dan verzorg ik je bruidsmake-up. Ik werk uitsluitend met  professionele make-up (Make-up Studio en MAC Cosmetics) zodat je  gegarandeerd de HELE dag het stralende middelpunt zult blijven.De visagie blijft de hele dag perfect zitten omdat ik werk met primers en fixerspray. Hierdoor blijft de make-up perfect op zijn plek zitten en is natuurlijk waterproof.

Indien gewenst verzorg ik ook de visagie van belangrijke bruiloftsgasten. Er is ook een mogelijkheid om je bruidskapsel bij mij te boeken. Dit kan natuurlijk allemaal in overleg met jou.

Ben je dus op zoek naar een visagiste, om jou en eventuele bruiloftsgasten van een professionele visagie  te voorzien,bel of mail me dan voor eventueel een kosteloze afspraak om onder genot van een kop koffie je wensen te bespreken.

 

Liefs Charlotte