Bruid Wendy

Toen ik ‘s morgens op weg naar bruid Wendy in de auto stapte om naar Weert te vertrekken zette ik thuis de ruitenwissers aan, en in Weert pas weer uit. Het regende niet een beetje, nee echt pijpenstelen en ik kreeg een flashback naar mijn eigen trouwdag: water met bakken uit de hemel!!

Na aankomst hebben we gezellig een kop koffie gedronken en aangezien we maar met zijn tweetjes waren, dat brengt ook wel weer rust met zich mee, ging alles heel vlotjes en waren we allebei blij en tevreden met het resultaat…. Het bleef echter keihard regenen en op een gegeven moment regende het ook traantjes, want hey; dat wil je echt niet op je trouwdag en ik kan het dus weten! Geen punt natuurlijk, even bijwerken en de make-up zat er weer perfect op, dat hoort er nu eenmaal bij toch? Ik vertelde haar dat ik op min eigen bruiloft foto’s wilde maken buiten, door die enorme plensbuien dus uit moest wijken naar een binnenlocatie, maar dat het ‘s middags bij de kerk en het stadhuis gelukkig droog was, en beloofde haar dat dat bij hun vast ook zo zou zijn, zeker weten..100%..

Regen of niet, als bruid zul je op enig moment toch echt naar buiten moeten de auto in. Gewapend met maar liefst 4 paraplu’s dus toch maar de auto van pa in en hup op weg naar haar First Look in het witte stadje Thorn.

Het deed mij veel deugd dat ik mijn belofte waar kon maken en dat het bij aankomst in Thorn droogbleek te zijn, haha, en ze liet mij later weten een prachtige dag te hebben gehad.Wendy, nogmaals dank voor het in mij gestelde vertrouwen, we hebben de regen toch maar mooi overwonnen samen.

Liefs Charlotte