Bruid Vivianne

Vivianne was al eens bij mij in de studio geweest voor het aanbrengen van een feestmake-up en ik was dan ook erg blij dat zij daar zo tevreden over bleek te zijn geweest dat zij mij ook graag wildeboeken als visagiste voor haar trouwdag!

De proef ging heel vlotjes en al snel waren wij er samen uit hoe Vivianne er op haar mooiste dag uit zou moeten zien. Zij had al iemand anders op het oog voor haar bruidskapsel dus dat maakte aanvankelijk geen deel uit van haar opdracht. Nadat zij een aantal door mij gemaakte bruidskapsels voorbij zag komen op het net kwam zij hier op terug. Zij vertrouwde erop dat ook haar kapsel bij mij in goed handen zou zijn. Natuurlijk vind ik zoiets heel fijn om te horen, niet alleen omdat het dan een grotere opdracht betreft, maar vooral ook om het vertrouwen dat een bruid, in dit geval Vivianne, dan in mij uitspreekt, superdesuper!

Vivianne en haar prins op het witte paard trouwden in het mooie kasteel Hoogenweerth in Maastricht en bij aankomst bleek zij gezelschap te hebben van haar zus en haar dochtertje, hartstikke leuk die kleine meid erbij! Vivianne was enigszins gespannen en dat mag ook gerust op zo’n belangrijk moment, maar dat mocht echt de pret niet drukken. We hebben heel fijn gewerkt samen en veel plezier gehad!. Het is ook gewoon heerlijk om, gebruik makend van mijn ervaring, eensteentje bij te kunnen dragen aan een ontspannen sfeer, en het blijft iedere keer weer fantastisch om tijdens mijn werkzaamheden een bruid helemaal te zien opbloeien!

Het was niet alleen erg mooi maar ook heel ontroerend om deze stralende bruid de trap in dat prachtige kasteel af te zien dalen, waar haar vader trots op zijn mooie dochter stond te wachten. Kippenvel.. Op zulke momenten ben ik zo blij met mijn werk en het feit dat die mensen het mij gunnen zulke mooie en ook emotionele momenten met hun te mogen delen, wat een voorrecht!

Hartelijk dank nogmaals Vivianne, ik heb genoten.

Liefs Charlotte

 

Vivianne
Vivianne