Bruid Shiwen

Sommige bruiden twijfelen nog als ze mijn studio inlopen over wat ze nu precies willen. Zo niet Shiwen, zij wist precies wat ze wilde, namelijk een naturel make-up! Zo gezegd zo gedaan en dus meteen aan de slag…

Naturel wordt vaak uitgelegd als zijnde het gebruik van weinig make-up, en dat was wat Shiwen voor ogen had. Ze wilde niet veel make-up… maar kreeg desondanks toch veel make-up, haha! Het zijn meestal en toch vooral de gebruikte kleuren die aan een make-up de kwalificatie “naturel” verlenen en zeker niet perse de gebruikte hoeveelheid. Het werd een prachtige bruidsmake-up met mooie highlights erin en heeeeeeel veel glans waarbij een waanzinnige lipstick van Dior zorgde voor de finishing touch, echt haar ding!

Na zo’n coole proefsessie kan ik meestal niet wachten tot de grote dag, in dit geval die van Shiwen. Goed gehumeurd als altijd toog ik die morgen naar haar ouderlijk huis. De moeder van de bruid is nogal eens nerveuzer dan de bruid zelf, en Shiwens moeder vormde hierop geen uitzondering! Een gezonde dosis spanning hoort er nu eenmaal bij en ik vind het prima en begrijpelijk dat moeders dolgraag willen dat hun dochter er op hun trouwdag onberispelijk uitziet! Shiwen en ik hadden er onwijs veel zin in wat er toe leidde dat het eindresultaat dat van de proefsessie overtrof! We hebben heel wat afgelachen samen tijdens de sessie en we waren allebei in onze nopjes met haar stralende bruidsmake-up. Uiteindelijk parelden er toch een paar traantjes van geluk over haar wangen en dat vind ik altijd heel ontroerend om te zien. Het is iedere keer weer een voorrecht om zo dichtbij en zo intens toegelaten te worden tot de mooiste dag van een bruids leven….

Hartelijk dank Shiwen, ik vind je een geweldig mens met het hart absoluut op de juiste plaats en heb genoten van onze samenwerking!

Liefs Charlotte

 

Shiwen
Shiwen