Bruid Nathalie

Op een prachtige zomeravond kwam de Francaise Nathalie, die met haar grote liefde in Dusseldorf woont, mijn studio binnenlopen.

Wauw wat een pure schoonheid, en wat een prachtige bos haar, echt waanzinnig! Ik kon haast niet wachten om te beginnen, hier kon ik al mijn creativiteit in kwijt!Deze schoonheid wilde echter graag puur blijven, en was dus op zoek naar een naturel make-up. Tevens wilde ze dat prachtige haar van krullen werd voorzien. Na een hele prettige proefsessie bleek dit een terechte keuze, wat een fantastisch resultaat! Ik keek al meteen uit naar de grote dag!

9 september ging het dan gebeuren, en wel in Klimmen deze keer. Helaas waren de weergoden ons deze dag bepaald niet gunstig gestemd. Het regende zelfs zo hard dat het water letterlijk het lager gelegen gebouw instroomde (en tja, ik heb toch echt geen rubber-laarzen in mijn make-up koffer..)!

De immer rustige Nathalie vertrok echter geen spier(!) en gelukkig bleef het bij natte voeten. We hebben samen nog hartelijk gelachen nadat ik haar vertelde dat ik al vanaf het moment dat ze binnenliep aan de prachtige chanson van Gilbert Becaud moest denken, inderdaad genaamd Nathalie, hahaha!

Nadat het dan toch uiteindelijk enigszins droog werd hebben we de make-up en de krullenbos afkunnen maken en wat zag ze er oogverblindend uit zeg! Vervolgens heb ik haar moeder en gasten ook mogen voorzien van make-up en een prachtig kapsel. Het is altijd weer een feest als ik naast debruid ook moeders, schoonmoeders, getuigen, zussen, vriendinnen of wat dan ook van een feestelijke make-up en –kapsel mag voorzien, geweldig gewoon als iedereen zich mooi voelt, en dankbaar ook!

Ik zal dit fantastische, gemêleerde gezelschap van Franse en Duitse familieleden en vrienden nooit meer vergeten, wat een memorabele dag!

Encore une fois, merci Nathalie, vous etes grande!

Beaucoup amour, Charlotte

Nathalie
Nathalie