Bruid Melissa

Toen Melissa mijn studio binnen kwam gelopen had ik meteen zoiets van: ”yesssss!!”. Haha, wat een klik hadden wij meteen,..en we waren nog niet eens begonnen!

Melissa wist goed onder woorden te brengen wat zij wilde, en omdat zij mij ook de opdracht voor haar kapsel gegund had kon ik meteen alles meteen mooi in balans brengen. We hebben enorm veel lol gehad tijdens de proefsessie samen en uitgaande van haar wensen en de draai die ik daar aan heb kunnen en mogen geven waren we beiden uiterst tevreden met het resultaat. Het is echt bijzonder prettig als een bruid weet wat ze wil, maar desondanks voldoende ruimte laat voor de expertise van de visagiste/haarstyliste, en dat werkte super tussen ons tweetjes!

Op haar trouwdag ben ik vroeg in de ochtend naar hun prachtig gerenoveerde oude huis in het naburige Reuver gereden. In de sfeervolle woonkamer met gave en suite deuren heb ik met enorm veel plezier haar bruidsmake-up en –kapsel verzorgd waarbij fotograaf, video-man en visagiste nogal eens voor elkaars voeten liepen..( en hey, mijn werk is toch zeker het belangrijkste, anders wordt hun werk toch ook minder mooi zeker.. haha…). Eenmaal klaar met visagie en kapsel sprong Melissa “hup” in haar bruidsjurk en zag er echt betoverend uit. Een prachtige bruid, en wat een uitstraling! Ik wordt zelf altijd zo ontzettend blij van blije bruiden! ( en jaja, ook bruidegommen hoor..).

Lieve Melissa, nogmaals dank voor het in mij gestelde vertrouwen voor zowel je make-up alsook je kapsel op je trouwdag. Ik heb van zowel je proefsessie als van je huwelijksdag met volle teugen genoten!

Liefs Charlotte

Melissa
Melissa