Bruid Loike

Loike kende ik al een paar jaar omdat haar grote liefde Nick samen met onze zoon Ian in een rockband speelde. Die band was toch al enige tijd opgeheven en ik was dan ook blij verrast dat Loike, toen ze een paar jaar later gingen trouwen, bij mij aanklopte om haar bruidskapsel en -visagie te verzorgen. Ik vind het altijd een hele eer om mee te mogen werken aan wat de mooiste dag van een bruid moet gaan worden, en nu al helemaal!

Loike en Nick trouwden 2 september 2017 maar ze was er vroeg bij en benaderde mij al anderhalf jaar van tevoren! Van de ene kant is het prettig en eenvoudiger als je een klant al kent, van de andere kant brengt dit ook wel weer enige druk met zich mee om aan de hooggespannen verwachtingen te voldoen. Want ook al weet inmiddels echt wel wat er van mij verwacht wordt, op de gastenlijst stonden wel heel veel bekenden, hahaha!

Loike kwam voor haar proef make-up en –kapsel samen met een vriendin en het was meteen gezellig. Ik vind het wel leuk als er hartsvriendinnen, moeders of zussen meekomen. Het resultaat mocht er zijn, en we hadden ook nu weer de vertrouwde, prima klik. Dat maakt het werk niet alleen leuker maar ook doelgerichter en mijn ervaring is dat dat het resultaat ten goede komt.

Enfin, 2 september vroeg uit de veren en naar het huis van Nick en Loike getogen in Roermond. De sfeer zat er meteen goed in, mede omdat al haar vriendinnen er ook al waren. Nadat Loikes kapsel en make-up er perfect opzaten heb ik ook haar vriendinnen voorzien van een passende feest make-up.Mijn werk zat erop bijna op en de mooiste dag van Loikes leven kon, gesteund door al die meiden, beginnen.

‘S avonds zijn mijn echtgenoot en ik het bruidspaar natuurlijk nog even gaan feliciteren en Loike zag er echt stralend uit. Ik was zeer vereerd met deze opdracht en het feit dat wij nog even gast mochten zijn zodat ik ook ‘s avonds nog eer van mij werk had. Toch leuk om te zien dat zowel de bruid als ook haar vriendinnen er gewoon nog tiptop uitzagen, dat gaf mij een heerlijk gevoel van binnen.

Dankjewel nogmaals Loike, ik vond het heel fijn om erbij te zijn.

Liefs Charlotte

 

Loike
Loike