Bruid Anne-Maaike

6 mei 2017 trouwde Bruid Anne-Maaike in Kasteel Dalhem zuidelijk van Maastricht.

Vroeg in de ochtend ben ik vanuit Swalmen vertrokken, en in Dalhem aangekomen werd ik overweldigd door de schoonheid van dit prachtig gelegen Kasteel, wat een fantastiche trouwlocatie!

Het eerste uur waren wij alleen met zijn tweetjes en zijn we gezellig samen aan de slag gegaan.Ik heb ook deze keer niet alleen de make-up verzorgd maar ook haar bruidskapsel. Tijdens mijn werk vertelde Anne-Maaike honderduit over haar grote liefde waar ze die dag dan eindelijk mee in het huwelijksbootje ging stappen, en over haar hooggespannen verwachtingen van deze dag.

Natuurlijk hoort daar om te beginnen een stralende look bij! Ik was zelf erg blij met het resultaat, maar veel belangrijker is het natuurlijk dat de bruid tevreden is en happy, en zo met veelzelfvertrouwen aan de mooiste dag van haar leven kan beginnen! Anne-Maaike straalde, en toen de gasten langzaam binnendruppelden ontstond er een fantastische sfeer. Bruid Anne-Maaike kreeg veelcomplimenten en dat deed mij natuurlijk erg deugd. Het is gewoon erg fijn als de samenwerking het  gewenste resultaat oplevert, en persoonlijk vond ik het ook erg fijn dat zij tijdens mijn werk persoonlijke dingen met mij deelde, dat schept toch een band.

Onlangs mailde ik nog met haar en vertelde Anne-Maaike dat ze nog steeds complimenten krijgt over haar stralende uiterlijk die bewuste dag wat ik natuurlijk erg leuk vind om te lezen! Het is zo’n fijn gevoel om mensen mooi, tevreden en blij te maken..Dankjewel Anne-Maaike, het was een geweldige morgen

Liefs Charlotte

 

Anne-Maaike
Anne-Maaike